Brigitte Sfat vorbeste despre datorii! Cui trebuie sa ii dea 300.000 de euro, de fapt! Nu, nu la ANAF

Publicat: 19 Jun. 2019, 17:54 Vedete

In urma cu cateva zile, au aparut in presa informatii rusinoase despre bruneta. Aceasta ar fi datoare la ANAF cu o suma colosala, 300.000 de euro.

Brigitte Sfat vorbeste despre datorii dupa ce s-a scris ca ar putea fi executata silit. Bruneta are o afacere care merge in minus. Este vorba de locul de joaca pentru copii, Magic Castle, care e pe lista datonicilor la ANAF.

Pentru a se asigura ca oamenii nu inteleg gresit, Brigitte Sfat a publicat dovada datoriilor. Aceasta sustine ca suma de 300.000 de euro despre care toata lumea vorbeste este a ei. Pe scurt, Brigitte Sfat a creditat afacerea cu aceasta suma si firma ii este ei datoare, nu la ANAF.

Brigitte Sfat vorbeste despre datorii

Brigitte Sfat vorbeste despre datorii! Cui trebuie sa ii dea 300.000 de euro, de fapt! Nu, nu la ANAF
Brigitte Sfat vorbeste despre datorii! Cui trebuie sa ii dea 300.000 de euro, de fapt! Nu, nu la ANAF

Certificatul fiscal ce atesta aceste datorii a fost publicat de bruneta, pe Facebook-ul ei. Imaginea a fost insotita de un mesaj care lamureste intreaga situatie.

„Pentru cei care au scris că am datorii de 300.000€ , am scos fiscal. Aceasta este firma despre care vorbeau gurile rele? Datoriile acestei firme sunt doar către mine, deoarece eu am creditat firma 300.000€!”, a transmis Brigitte Sfăt, pe Facebook.

Brigitte Sfat, avere colosala

„Eu am investit în castel vreo 600 de mii de euro, din care am recuperat, restul sunt datorii ce sunt declarate, dar datoriile sunt declarate. Eu am creditat firma, eu îmi plătesc furnizorii la zi, nu am de ce să am datorii. Am proprietăţi imobiliare de peste un milion jumătate de euro, pe lângă trei firme.

Deci am proprietăţi pe numele meu, personal, de peste un milion jumătate. În momentul în care primul meu soţ a murit, mi-a lăsat foarte multe imobile în Timişoara şi business-uri pe care eu le-am moştenit, deci nu aş fi avut de ce să am datorii’, a spus Brigitte Sfăt, la „Star Magazin’.

Cum traieste Florin Pastrama cu Brigitte Sfat?! GREU! Ce ii face bruneta, aproape in fiecare zi

Brigitte Sfat, executata silit de Fisc

Vesti proaste pentru frumoasa bruneta care a participat la Ferma. Absenta ei de la carma afacerilor pe care le-a avut a rezultat in datorii colosale.

Brigitte Sfat, executata silit de Fisc pentru o suma uriasa. Afacerea pe care o are cu locul de joaca din Bucuresti, „Mondo Kids Expert SRL”, apare pe lista datornicilor. Mai exact, numele ei apare la ANAF-Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice-Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice-Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Juridice.

Florin Pastrama a bagat-o la COLT pe Brigitte Sfat! Ce s-a intamplat intre cei doi

“În temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice somează următoarele societăţi comerciale cu sediul social în Bucuresti, sector 1 să achite în termen de 15 zile de la data prezentului anunţ debitele datorate bugetului general consolidat al statului conform actelor administrative emise”, se arată în anunţul ANAF.

Cum arata verighetele lui Brigitte si Pastrama! „I-am promis ca are no limit la verighete. Te iubesc fă, aaa, draga!” VIDEO

Publicat: 19 Jun. 2019, 17:54 Vedete
Pe aceeași temă