Bogdan Vlădău s-a lăsat de modă din cauza abuzurilor! ”Se întâmplă și cu bărbații, și cu fotografii…”

Publicat: 06 Jul. 2022, 10:41 Vedete

Fostul manechin a povestit detalii revoltătoare despre perioada în care defila pentru marii designeri din Italia. Bogdan Vlădău susține că a renunțat la această meserie tocmai din cauza faptului că era condiționat să avanseze contra unor compromisuri.

După ce a cucerit podiumurile autohtone, cu prezentări pentru designerii români de prestigiu, Bogdan Vlădău a făcut pasul către scenele internaționale. Prieten bun cu Victor Slav încă din tinerețea timpurile, fostul manechin a făcut senzație la debutul din proiectul „Vara Ispitelor”, de la Pro TV. Mai târziu, aspectul fizic l-a propulsat pe Vlădău în postura de „Burlac”, pentru care 20 de tinere au venit să lupte în show-ul de la Antena 1.

Ascensiunea, însă, nu a fost întotdeauna simplă, recunoaște soțul Ginei Chirilă, ba din contră, a fost presărată cu episoade ce ar putea căpăta conotația unor abuzuri.

Asta e o chestie normală în modelling și în industria filmului, și cea a muzicii, la cel mai înalt nivel. Mie, în România, nu mi s-a întâmplat niciodată. Mi s-a întâmplat doar în Italia, când am vrut să trec la nivelul următor.

Și atunci m-am lăsat de modă. Aia cu «Ce e frumos, și lui Dumnezeu îi place!», e adevărată, dar se întâmpla și cu bărbații, și cu fotografii, și cu fotografele, și cu make-up artiștii. E o industrie a frumosului și e normal să se întâmple așa ceva!”, a declarat Bogdan Vlădău. Mai multe detalii găsiți pe CANCAN.RO.

Bogdan Vlădău, prins în timp ce își înșela iubita

Invitați în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, cuplul Bogdan Vlădău-Gina Chirilă a vorbit despre impasurile pe care le-au avut în relația lor și au pomenit inclusiv de infidelitate. Frumoasa blondă a recunoscut că a fost înșelată de iubitul ei la începutul relației. Au rămas împreună, deși a mărturisit că a avut nevoie de timp ca să treacă peste acest moment.

Hai să fiu sinceră! Am trecut peste asta. Am iertat. Dar nu vreau să spun acum tinerelor care mă urmăresc și care mă iau drept un exemplu să facă asta sau să facă ca mine, ci să facă ce simt. Eu asta am simțit. Asta nu înseamnă că sunt un exemplu sau ele ar trebui să ierte. Am aflat și ulterior a venit Bogdan și am discutat. Am rezolvat-o matur, într-un final. A și rupt ceva apoi, să fim serioși. A fost nevoie de timp pentru a-și reclădi încrederea. Dar sentimentele nu s-au schimbat, asta m-a surprins și pe mine”, a povestit Gina Chirilă, în cadrul podcast.

Publicat: 06 Jul. 2022, 10:41 Vedete
Pe aceeași temă