Bodo de la Proconsul a făcut infarct. Artistul a fost operat de urgență: ”Mi s-au montat trei stenturi”

Publicat: 06 Jun. 2020, 08:53 Vedete
Bodo de la Proconsul a făcut infarct. Artistul a fost operat de urgență: ”Mi s-au montat trei stenturi”

Bodo de la Proconsul a suferit un infarct în urmă cu câteva săptămâni și a fost operat de urgență. Artistul a făcut publice aceste momente dificile abia acum.

Bodo, solistul trupei Proconsul, a mărturisit în cadrul unui interviu, faptul că în urmă cu trei săptămâni a suferit un infarct miocardic. Artistul a avut nevoie urgent să fie operat la inimă și i s-au montat stenturi.

„M-am simțit rău acum vreo trei săpătămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi, angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi. M-am simțit foarte bine după aceea. Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a răspuns foarte bine la medicație și pentru că am lăsat țigările. Sunt fericit că m-am lăsat de fumat și mă simt foarte bine acum”, a spus Bodo de la Proconsul.

Inițial, vedeta a crezut că este vorba despre un reflux gastric, însă situția era mult mai gravă. Timp de un an de zile, Bodo de la Proconsul va trebui să urmeze un tratament, după ce a suferit acest infarct.

„Am crezut ca e un reflux gastric, dar n-a fost așa. M-am tratat cu medicamente împotriva arsurilor gastrice. După două zile mă dureau brațele și aveam o stare agitată. I-am spus soției ca nu mă simt bine și am mers la spital”, a mai declarat artistul.

Bodo de la Proconsul, despre adopția copiilor săi

„Noi ne-am dorit tare mult să schimbăm destinul unui copil. Aveam în casă și căței și papagali, o grămadă de animale și ne-am gândit că e normal să schimbăm destinul unui copil. Am pornit demersurile și nu a fost deloc ușor. Un an de zile am avut porți închise pe toate părțile, nu am găsit nicio oportunitate. După un an și jumătate, Dumnezeu ne-a orientat către Oradea și acolo, în loc de unul, am găsit doi frățiori, care nu puteau fi despărțiți la vremea respectivă și pe loc am acceptat să-i luăm pe amândoi, cu drag”, a povestit Bodo.

Publicat: 06 Jun. 2020, 08:53 Vedete
Pe aceeași temă