Le-a promis sex gratuit tuturor barbatilor care ii bat la usa! Ce s-a intamplat in cateva minute cu tanara asta! E socant

Publicat: 07 mart. 2018, 23:30 Autor: madalina m. Viral

O bloggerita de 19 ani le-a facut barbatilor o oferta de nerefuzat.

Tanara nu si-a dat numele real, dar pe retelele sociale era cunoscuta drept Qianjin Yeye. Aceasta a postat un anunt in care a afirmat ca va face sex cu oricine doreste acest lucru, in mod gratuit.

Asa cum era de asteptat, bloggerita din China a primit un numar mare de cereri din partea barbatilor, iar in plus acestia au luat cu asalt hotelul in care ea a marturisit ca se afla cazata.

Bloggerita a fost rapid arestata dupa ce le-a oferit barbatilor relatii intime pe gratis

Totusi, la scurt timp bloggerita a dat de necaz si a fost retinuta de catre politisti. Nu oferta amoroasa a fost cea care a bagat-o in bucluc, ci faptul ca a deranjat ordinea si linistea publica din hotelul in care se afla.

Managerul de la „Hilton Hotel”, din Sanya City, in China, i-a alertat rapid pe oamenii legii, dupa ce mai multe persoane s-au plans ca nu se pot odihni, dar si ca in hotel e o zarva foarte mare. Acest lucru s-a intamplat dupa ce bloggerita de 19 ani le-a dat barbatilor si numarul camerei in care se afla.

In anuntul postat de Qianjin Yeye pe retelele sociale aceasta a s-a oferit sa faca sex cu orice doritor. „Cineva sa vina sa ma ia, fac sex pe gratis, sunt in camera 6316”, a fost mesajul tinerei.

Qianjin Yeye nu s-a gandit insa ca va avea un numar prea mare de doritori, insa s-a inselat amarnic. La scurt timp de cand postase acel mesaj, tanara a fost asaltata de aproximativ 3000 de barbati.

Unii dintre ei au venit direct si i-au batut acesteia la usa, pe cand altii au sunat incontinuu la receptia hotelului pentru a obtine mai multe detalii despre tanara cazata in camera 6316.

Depasita de situatie, bloggerita a decis sa plece rapid din hotel. La doar doua ore de cand postase anuntul, aceasta a fost gasita de Politie pe Sanya Phoenix International Airport, cand se pregatea de imbarcare. Mai mult, tanara a mentionat ca totul a fost o gluma, dar si ca nu s-a gandit ca se va ajunge atat de departe.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 07 mart. 2018, 23:30 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă