Bianca Drăgușanu a sărit la bătaie în trafic! Cu ce armă albă a amenințat un șofer

Publicat: 19 May. 2022, 12:41 Vedete

Este cu siguranță o perioadă stresantă pentru Bianca Drăgușanu, care tocmai s-a despărțit de iubit, după ce l-a prins în compania altor domnișoare, iar despre ea se zvonește că ar fi însărcinată. Cu toate astea pe cap, este foarte ușor de scos din sărite, iar ”victimă” i-a picat un șofer care i-a adresat câteva replici nepotrivite!

incidentul s-a petrecut pe o stradă din Sectorul 1, în timp ce Bianca Drăgușanu, la fel ca mulți alți șoferi, încearcau să dribleze aglomerația. Având toate ”considerentele” să atragă atenția, vedeta a fost luată în vizor de un alt participant la trafic. Care i-a adresat câteva replici ofensatoare. Blonda l-a ignorat inițial, însă când a văzut că individul este pornit pe ea a început să-i ofere replici pe măsură.

Situația părea să degenereze, așa că Bianca a făcut uz de o armă albă, cu care și-a intimidat adeversarul! Mai exact, a fluturat o bâtă de baseball pe geamul mașinii, sperând că scandalagiul o va lăsa în pace.

Într-un final disputa s-a terminat, iar vedeta și-a văzut de drum, însă vizibil indispusă de incident. Mai multe detalii și imagini găsiți pe CANCAN.RO.

De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Surprinzător sau nu pentru unii, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio după o relație de doi ani, presărată cu multe scandaluri. Dar și momente de neuitat, după cum recunoaște chiar blonda. Ea a fost cea care a dezvăluit și motivul rupturii. Lăsând să se înțeleagă faptul că decizia i-ar fi aparținut.

A fost o chestie acum câteva săptămâni, și de atunci la revedere, fiecare pe drumul lui! Mie mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai avem cum să rezonăm în aceeași energie… Și mie îmi place viața, dar avem viziuni diferite despre ce ne place. Ne dorim chestii diferite și ne plac chestii diferite.

Mie îmi place să merg la sală, să fac sport. Altora le plac mai mult petrecerile și combinațiile, eu nu sunt așa! Eu sunt foarte organizată în viața mea…”, a declarat aceasta.

Publicat: 19 May. 2022, 12:41 Vedete
Pe aceeași temă