Bella Thorne goala pe internet! Aceasta a postat singura pozele nud. De ce a luat aceasta decizie stranie

Publicat: 17 iun. 2019, 09:40 Autor: Simona News 3

Actrita Bella Thorne a facut un gest socant zilele trecute, cand a postat poze nud cu ea.

Bella Thorne goala pe internet! Actrita in varsta de 21 de ani a publicat in cursul zilei de sambata cateva poze compromitatoare cu ea, complet dezbracata.

Motivul pentru care a decis sa faca publice aceste poze pe Twitter a fost santajul la care a fost supusa de un hacker, care a amenintat-o ca va posta toate pozele cu ea nud pe internet.

Bella Thorne goala pe internet!

Bella Thorne goala pe internet

Astfel ca Bella nu s-a lasat intimidata si a luat atitudine, luand decizia de a publica singura acele poze pentru ca hacker-ul sa n-o mai aiba cu nimic la mana.

„În ultimele 24 de ore am fost amenințată cu pozele nud pe care mi le-am făcut. Mă simt dezgustată. Mă simt urmărită, simt că mi-a fost luat ceva ce nu doream să fie văzut decât de o singură persoană, una specială pentru mine.

Voi putea să dorm la noapte știind că sunt din nou în control. Nu îmi poți controla viața mea, nu o vei face niciodată” a spus actrita Bella Thorne pe Twitter.

Potrivit CNN, mesajul publicat de actrita pe Twitter a fost insotit de capturi de pe ecranul telefonului sau mobil. dezvaluind schimbul de mesaje pe care l-a avut cu hacker-ul.

Publicat: 17 iun. 2019, 09:40 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă