Bebelus cu sangerari pe creier, dupa ce a fost batut la cresa. E socant ce i-au facut ingrijitoarele VIDEO

Publicat: 28 Jun. 2019, 22:36 Viral

Bebelusul se numeste Glen Braun, iar din cauza loviturilor puternice a suferit un traumatism cranian infiorator.

Bebelus cu sangerari pe creier! Copilul de doar sase luni a fost abuzat in ultimul hal. Ingrijitoarele au decis sa il bata, in loc sa ii aline plansetele, cum ar fi fost normal pentru un copil atat de mic. Parintii lui Glen au avut parte de socul vietii lor, cand si-au dat seama de adevar.

In urma cu cateva zile, cand s-a produs evenimentul infriorator, bebelusul era acoperit de voma. Asa l-au gasit parintii, in clipa in care au mers sa il ia acasa. Totul s-a petrecut intr-o cresa din Kansas, in Statele Unite ale Americii.

Bebelus cu sangerari pe creier!

Bebelus cu sangerari pe creier, dupa ce a fost batut la cresa

Ingrijitoarea care este vinovata de un asemenea comportament aplicat bebelusului ar putea ajunge chiar in spatele gratiilor. Politia a fost deja anuntata in acest caz, si vor fi luate masurile necesare de catre autoritatile americane. Ceea ce i s-a intamplat lui Glen Braun a socat pe toata lumea, mai ales pe parintii copilului de doar sase luni de zile.

Micutul avusese crize in care a vomitat incontinuu, pentru ca problema medicala devenea din ce in ce mai grava. In urma loviturilor repetate, i-a fost provocat un traumatism cranio-cerebral. De asemenea, avea o urma rosie, de dimensiuni considerabile, pe jumatate de fata.

Sarah, mama micutului, a povestit ca acesta era „fericit si sanatos” pana in acea dimineata infioratoare, cand l-a lasat la cresa. Cateva ore mai tarziu, micutul de cateva luni si-ar fi putut pierde viata. Parintii l-au dus pe Glen de urgenta la spital, acolo unde a fost descoperit ca suferise sangerari pe creier.

„Doamna de la cresa care il tinea pe Glen cand mi l-a predat, in acea dupa-amiaza, se prefacea ca nu remarcase ca era acoperit de voma. Mi-a spus ca a vomitat incontinuu, si-a murdarit toate lucrurile, dar si pe un alt copil”, a povestit Sarah Braun.

„Din momentul in care l-am luat in brate, a inceput sa vomite iarasi, si peste mine. Avea o urma imensa de culoare rosie, pe fata. Ceva clar i s-a intamplat in acele ore. Medicii ne-au spus, dupa analiza de computer tomograf, despre sangerarile pe creier. Ne-au informat ca sunt semne de abuz si a fost anuntata si politia”, a spus si Brett Braun, tatal micutului.

sursa: dailymail.co.uk

Botezul bebelusului regal

Bebelus salvat de caine, dupa ce a fost abandonat si lasat sa moara

Publicat: 28 Jun. 2019, 22:36 Viral
Pe aceeași temă