Batrana, batuta in metrou. A fost atacata fara mila cu picioarele in fata VIDEO

Publicat: 23 Mar. 2019, 15:52 News 2

Imagini socante in statia de metrou Nereid Avenue din New York. Un barbat a filmat imaginile socante, fara ca macar sa incerce sa opreasca agresiunea.

O batrana a fost batuta in metrou in New York. Cazul socant a fost filmat si a oripilat opinia publica. Cu toate astea, nimeni din ei prezenti nu a incercat sa opreasca agresiunea fizica. Au scos telefoanele mobile si au filmat cu batrana era batuta de un tanar in putere.

Conform The Sun, batrana a fost batuta la fata si la corp. Barbatul a fost filmat in timp ce batea femeia de 78 de ani. Aceasta statea singura in capatul respectiv din vagonul metroului. Intamplarea a avut loc pe 10 martie, la ora 15. Femeia a incercat in disperare sa se apere.

Batrana, batuta in metrou VIDEO


Pe clipul video se aude cum oamenii striga la agresor. Din pacate, nimeni nu a pus mana pe el sa il opreasca. Inainte sa coboare din metrou, agresorul a tipat la victima lui. „Pune asta pe WorldStar, cio*ra”, a spus barbatul.

WorldStar este un site unde oamenii urca zeci de clipuri video extrem de violente. Este posibil ca agresorul sa o fi batut pe batrana pentru a avea un clip video pe care sa il incarce pe acest site. Aici oamenii dornici de violenta fizica se uita la tot felul de oameni batuti fara motiv.

Batrana batuta in metrou nu a fost ajutata de nimeni

Nimeni nu a chemat politia, nici macar cel care filma. Abia la doua stati distanta un pasager a anuntat politia. Ofiterii abordati au fost socati de imaginile video vazute, dar si de faptul ca nimeni nu a indraznit sa il opreasca pe agresor.

Femeia a primit ingrijiri medicale de la paramedici. Aceasta era umflata toata la fata si plina de sange. Acum politia il cauta pe agresor. Se vor folosi de imaginile video pentru a il putea identifica.

Publicat: 23 Mar. 2019, 15:52 News 2
Pe aceeași temă