Au uitat sa traga perdeaua cand au inceput sa faca sex si au regretat imediat! S-a vazut TOT din strada VIDEO

Publicat: 27 feb. 2018, 18:21 Autor: madalina m. Life

Doi indragostiti s-au lasat prada emotiilor si au uitat sa traga perdeaua atunci cand au inceput sa faca sex.

Insa, daca in multe cazuri gestul ar fi fost considerat inofensiv si nu ar fi afectat pe absolut nimeni, pentru ei totul s-a tradus prin clipe de groaza. Asta deoarece camera de hotel in care se aflau avea o vedere foarte buna din strada, fiind si la parter.

Totodata, martori la evenimentul intim au fost si mai multe persoane dintr-un restaurant, care au putut observa absolut tot ce fac cei doi indragostiti, pret de minute bune.

Au uitat sa traga perdeaua cand au inceput sa faca sex
Fara sa isi dea seama ca sunt priviti, cei doi indragostiti au inceput sa se sarute pasional, iar cateva clipe mai tarziu au dat dat frau liber sentimentelor si au facut sex. Cei doi se pare ca au uitat sa traga perdeaua de la incaperea in care se aflau sau pur si simplu nu le-a pasat ca sunt vazuti atat de bine de alti oameni.

Mai mult, momentele intime au fost rapid filmate, iar imaginile au ajuns pe retelele sociale intr-un timp record, spre amuzamentul internautilor. Totul s-a petrecut in Coreea de Sud, iar zeci de oameni s-au adunat in strada pentru a privi mai bine clipele patimase.

Intr-un filmulet realizat de catre unul dintre martori se poate observa cum cei doi indragostiti sunt chiar langa fereastra camerei de hotel, dar si ca perdeaua a ramas neclintita, semn ca acestia nu si-au dat seama ce avea sa urmeze.

De asemenea, cuplul de indragostiti a fost rapid catalogat ca fiind „nesimtit” de catre martori, pentru ca prin acea zona ar fi putut oricand sa treaca si copii. Cei care au observat pentru prima data ce se intampla au fost clientii unui restaurant din partea opusa a drumului.

Zeci de oameni au iesit in strada pentru a privi mai bine sau pentru a face poze. Multi au glumit ca perdeaua i-ar fi putut salva pe cei doi tineri de la clipele jenante, dar cum acest lucru nu s-a intamplat, acestia au oferit un show amoros pe cinste.

Alti martori au iesit din restaurant cu bauturile in mana si s-au simtit ca la spectacol, pentru ca l-a un moment dat au inceput sa aplaude sau sa strige incurajari pentru cei doi amorezi.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 27 feb. 2018, 18:21 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă