Arbitru prins abuzand sexual baieti! A facut peste 400 de victime. Ce s-a intamplat cand l-a prins politia

Publicat: 01 Jul. 2019, 14:03 Life
Arbitru prins abuzand sexual baieti! A facut peste 400 de victime. Ce s-a intamplat cand l-a prins politia

Un arbitru din Norvegia a fost prins de politie dupa ce a abuzat sexual mai multi baieti. Conform New York Times, victimele sunt numeroase.

Arbitru prins abuzand sexual baieti. Anchetatorii au divulgat doar pronumele sau, Henrik. Arbitrul are 27 de ani si a pacalit, santajat si abuzat sexual 470 de baieti. Victimele sale au varste cuprinse intre 9 ani si 18 ani. Abuzurile sale au inceput din anul 2011.

Conform sursei citate, arbitrul Henrik trebuie sa plateasca daune morale. Suma totala datorata victimelor este de 2.6 milioane de euro. Este cea mai mare compensatie din istoria Norvegiei. „Cea mai mare compensație din istoria Norvegiei”, cum a confirmat Christian Lundin, avocatul victimelor.

Arbitru prins abuzand sexual baieti

Arbitrul isi agata victimele din mediul online. Avea un cont fals pe social media. Henrik se dadea drept o adolescenta pe nume Sandra sau Henriette. A cunoscut sute de persoane din Norvegia, Suedia sau Danemarca. Ii pacalea ca e fata si le cerea poze si video intime, cu ei. Dupa ce le primea, ii santaja pe baieti, spunand ca le va publica pe YouTube.

Un arbitru a murit pe teren in timpul unui meci de fotbal. A suferit un infarct care i-a fost fatal VIDEO

Victimele calatoreau in localitatea Fetsund, la 30 de kilometri est de Oslo. Acolo locuia arbitrul si acolo aveau loc abuzurile sexuale asupra minorilor si nu numai. Dupa ce a fost prins si judecat, arbitrul care a abuzat peste 470 de baieti a primit 16 ani de inchisoare.

Arbitrul Laurentiu Ciuchita a fost batut din nou! Ce i-a facut un patron FOTO

Publicat: 01 Jul. 2019, 14:03 Life
Pe aceeași temă