Andrei Ștefănescu se iubește cu o colegă de televiziune: ”Ne-am asumat relația”

Publicat: 24 May. 2022, 14:08 Vedete

Recent s-a zvonit că Andrei Ștefănescu și fosta lui soție, Antonia, s-ar fi împăcat. Poate că o tentativă ar fi existat, dar s-a spulberat. Însă cert este că artistul și-a asumat acum prima lui relație serioasă de după divorț. 

După un divorț care nu a făcut multe valuri, artistul a preferat să își țină viața amoroasă privată și să discute tot mai puțin despre acest subiect.

Prezentatorul a surprins pe toată lume atunci când a anunțat că a divorțat de Antonia Ștefănescu, mama copilului său. Cei doi au rămas în relații bune, iar fiecare a luat-o pe drumul său. După despărțirea de soție, se pare că Andrei Ștefănescu s-a îndrăgostit de Ștefania, colega lui de la Antena Stars. Iar sentimentele sunt reciproce!

Dovada că lucurile sunt serioase între ei constă și în asumarea relației în public. „Nu ne ascundeam, noi ne-am asumat relația de mai multă vreme. Am fost împreună, da, în weekend, dar mai multe nu pot să declar”, a spus Andrei Ștefănescu pentru fanatik.ro.

Recent, Andrei Ștefănescu și iubita lui au petrecut câteva zile la mare, la Olimp, unde au sărbătorit ziua de naștere a Ștefaniei. Prezentatoarea de la Antena Stars a împlinit 33 de ani și i-a transmis un mesaj romantic: „Te iubesc. Din prima zi. Pentru totdeauna”.

Andrei Ștefănescu și-a sărbătorit noua iubită la mare

În trecut, Ștefania a fost împreună cu artistul F. Charm pentru o perioadă lungă de timp. Cei doi se pregăteau de nuntă, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și s-au despărțit.

Prezentatoarea de la Antena Stars a fost cea care a dezvăluit că ea și artistul s-au separat, însă despărțirea nu a fost una cu scandal. Ci, din contră, și-au spus adio că doi oameni maturi.

Până nu mi-am vindecat sufletul și l-am ajutat să accepte că după 6 ani ‘NOI DOI’ nu mai există, nu am putut face asta. Dar nimic nu e imposibil, așa cum m-ai și învățat și așa cum spui și tu, am ieșit învingătoare. Pentru că nu are cum să mă mai doboare nimic” , a spus vedeta.

 

Publicat: 24 May. 2022, 14:08 Vedete
Pe aceeași temă