Andreea Tonciu, in bratele altui barbat dupa zvonurile legate de divort. Cum a reactionat sotul ei

Publicat: 19 Jun. 2019, 11:01 News 3

Bruneta a postat o poza cu ea si un grec celebru, care a starnit valva pe social media.

Andreea Tonciu, in bratele altui barbat. S-a intamplat atunci cand Andreea a aparut intr-un videoclip al grecului Nikolaos Papadopoulos, extrem de cunoscut in Romania.

Insa bruneta spune ca sotul ei nu mai este gelos precum era inainte si poate sta linistita, fiindca are toata libertatea pe care si-o doreste. Chiar i-a placut sa filmeze alaturi de grec si s-a simtit bine.

Andreea Tonciu, in bratele altui barbat

Andreea Tonciu, in bratele altui barbat

„Eu sunt iubita care sunt supărată. Da, eu îi întorc spatele, plec, nu-l bag în seamă. tipic mie, cum eram în anii trecuţi până să mă mărit. Pentru mine nu este greu, întotdeauna mi-am dorit să fiu o actriţă, mi-aş fi dorit să am un rol negativ pentru că sunt dură, dar am parte să filmez doar videoclipuri şi mă mulţumesc şi cu atât.

Am vorbit cu soţul meu şi a zis că e ok pentru că Nikos e un băiat ca lumea. Înainte era soţ gelos, dar acum este foarte ok. Acum mă lasă să apar, nu mai are nicio treabă (…) l-am dresat bine, cum se spune pe româneşte”a spus vedeta la Antena Stars.

Sotul Andreei Tonciu a spus adevarul despre divort

De ceva vreme se tot zvoneste ca intre cei doi sunt ceva probleme care ar putea duce chiar la divort.

Se pare ca lucrurile nu sunt deloc asa, din contra, Andreea si Daniel fiind mai fericiti ca oricand. Daniel a recunsocut ca nici macar nu a venit in discutie tema divortului fiindca nu este cazul.

„Hai să fim sinceri, cine nu se ceartă? E normal. N-a fost niciodată discuția să plec de acasă, nici măcar nu am avut vreo ceartă foarte serioasă, dar să ajungem la divorț. Îi spun mereu că nu știu cum a reușit să mă schimbe. Sunt foarte fericit pentru că îmi place viața asta. M-a schimbat total, eram alt om. Eram mare golan, dar m-am liniștit, am o familie frumoasă și sunt foarte fericit.

Foarte frumoasă viața de tătic. M-a schimbat total. Mă gândesc de zece ori înainte să fac ceva. Chiar mă gândesc să ne mutăm, într-un an, de la apartament la vilă, casă. Mai vreau un copil, ce-o vrea Dumnezeu, fată, băiat, îmi doresc…într-un an, doi, vreau și chiar mă gândesc” a spus Daniel Niculescu la Antena Stars.

Publicat: 19 Jun. 2019, 11:01 News 3
Pe aceeași temă