Andreea Marin, goala in pat. Vedeta e lipsita de inhibitii la 44 de ani FOTO

Publicat: 28 Jan. 2019, 17:12 Vedete

De cand a divortat de Tuncay Ozturk, care nu isi poate face iubita, Zana a intinerit si arata din ce in ce mai sexy.

Andreea Marin a pozat goala in pat, acoperita cu plapuma. Zilele acestea, Zana s-a aflat la Brasov unde s-a internat intr-o clinica de detoxifiere. Alaturi de specialisti, Andreea Marin a vorbit despre dieta, sanatate si relaxare.

Vedeta s-a bucurat de un regim special si a facut cateva antrenamente. Zana s-a bucurat de sfaturile specialistilor care o invata cum sa aiba grija de corpul ei. Cu toate ca are 44 de ani, Andreea Marin a inceput sa fie din ce in ce mai sexy.

Andreea Marin, goala la 44 de  ani

Si, cum se afla in camera in care s-a cazat si se relaxa, vedeta a realizat o mini-sedinta foto. Andreea Marin a pozat goala in pat, acoperita cu o plapuma.

„Doamne, ce prințesă frumoasă! Andreea cum poți să arăți așa, ești incredibilă!, Foarte frumos, Ce scumpă ești ! Mii de pupici, Foarte frumoasă”, i-au transmis fanii, pe contul de socializare.

Andreea Marin, recuperare dupa operatia la coloana

In urma cu cateva saptamani, Andreea Marin a fost supusa unei interventii chirurgicale la coloana. Din fericire, se simte bine dupa ce s-a zvonit ca Andreea Marin ar fi fost suspecta de cancer.

„De ce postăm? Ce ne împinge de la spate să le împărtășim altora ce simțim, ce ne dorim, ce visăm, ce iubim? Care e logica lucrurilor? Uneori, e doar logica sufletului fiecăruia dintre noi, nimic complicat, nimic elaborat, uneori pur și simplu simțim să mulțumim! Asta fac și eu astăzi. După un „hop’ traversat la finalul anului trecut, tocmai m-am intors de la controlul medical care mi-a confirmat ca sunt bine, că mă vindec frumos și sigur. Așa că am de spus un mulțumesc. Și o fac mai jos, cu toată inima”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Publicat: 28 Jan. 2019, 17:12 Vedete
Pe aceeași temă