Andreea Marin a spulberat mitul c-ar fi fost plătită regește de TVR la începutul carierei! ”Muream de foame, dar nu oricum, eram elegantă!”

Publicat: 20 Oct. 2020, 21:10 Vedete

Andreea Marin are o relație cu  Adrian Brâncoveanu, iubitul său, de care este extrem de încântată. Vedeta care prezintă acum o nouă emisiune la TVR2, „Nu există nu se poate!”, se consideră împlinită pe toate planurile și simte că și-a găsit acum echilibrul perfect în toate! În interviul exclusiv pentru Ciao.ro, Andreea Marin a dezvăluit multe secrete din intimitatea ei!

Andreea, această toamnă te prinde pe „baricade” la TVR2! Îți doreai să revii cumva în televiziune?

Nici prin minte nu mi-a trecut, până când TVR nu mi-a sugerat să… mă întorc acasă.  A sunat tare cald și frumos, am scris un format nou, adaptat vremurilor pe care le trăim și m-am pus pe treabă, alături de o nouă echipă din TVR2, a meritat, e minunată experiența emisiunii „Nu există nu se poate!”

Noua ta emisiune se numește „Nu există nu se poate”! De unde vine acest motto și cum ai debutat cu prima ediție? Cum a fost?

E vorba tatălui meu spusă de atâtea ori în copilăria mea când mă plângeam că nu găsesc soluții, încât mi-a devenit motto în viață. Tata mă sfătuia să caut mai adânc în mine, că sigur se ascunde acolo o soluție pe care nu o văd așa, când privesc superficial. Poate e alta decât bănuiesc, dar sigur… se poate! Mă sfătuia să lucrez cu imaginația cât pot de mult, să călătoresc pe aripile ei cât pot de departe. Avea atâta dreptate! Vorba asta e cea mai bună motivație pentru mine în momentele de cumpănă. De ce nu aș da mai departe? Și iată că deja am molipsit puzderie de telespectatori, care se simt motivați, inspirați, molipsiți cu poftă de viață și determinarea protagoniștilor emisiunii mele. Asta e tot ce-mi doresc!

Mai ai încă emoții când vii în fața telespectatorilor tăi fideli?

Dacă nu ai emoții, din ce izvor să dăruiești emoții celor ce te privesc? Poți bea apă dintr-o fântână care a secat? Cred că le voi avea toată viața.

Cu siguranță ai primit oferte de a colabora cu televiziuni comerciale. Nu a existat nicio „chimie” cu vreuna dintre ele?

Dintr-un motiv bine determinat, am preferat să… nu. Aici nu am presiunea renunțării la calitate, pentru a face audiență cu orice preț, făcând compromisuri pe care eu nu pot să le accept. TVR2 e un post curat, cu un public mai educat, pe acest post nu vei vedea bârfe, șmenuri, șușanele, scandaluri inventate, vulgaritate. Eu sunt un om de televiziune ajuns la maturitate profesională și am pretenții la calitate. Nu vreau să las în urmă altceva decât o amintire frumoasă telespectatorilor mei. Să aibă ceva de învățat când îmi privesc munca. Să se simtă inspirați și însuflețiți. Acesta este scopul meu. Îmi respect publicul și mă respect pe mine însămi. Iar oamenii și-ar pierde respectul pentru mine dacă aș deveni peste noapte un măscărici la TV, nu m-ar recunoaște în ipostaza asta, nici dacă, prin absurd, aș vrea, de dragul unei audiențe cu orice preț.

Urmărești show-uri de divertisment de la noi? Ce anume îți place și ce nu?

Rar mai apuc eu să mă uit la TV, doar în weekend reușesc să mai văd câte-un film. Urmăresc filmele bune, de Oscar, pe TVR2, comedie pe ProTV, când mai apuc, Profesioniștii pe TVR, știrile globale pe CNN… internetul mă ține la curent cu ceea ce mă interesează, în rest. Filme sau documentare, din când în când.

Cum comentezi afirmațiile făcute recent de Marina Almășan la adresa lui Mircea Radu?

Nu le cunosc. Mie îmi sunt dragi amândoi.

Cum vezi televiziunea și showbizz-ul în 2021?

Greu de făcut previziuni. Showbizzul e, din păcate, cam trist în acest moment. O palidă strălucire, ca un val transparent, mai acoperă superficialitatea prea rar surprinsă de câte o excepție de ce poate fi numită reală valoare. Și e păcat, mulți oameni buni, dar care nu acceptă compromisul, stau în umbră acum.

Ce ne mai pregătești pe plan profesional?

Prefer să vă surprind. Lucrez în paralel la proiectul meu amplu numit „Voice & Visibility”, abia aștept să îl lansez, mai avem de lucru până în primăvară.

Dar personal cum ești acum? Te-a apropiat și mai mult perioada asta a pandemiei de iubitul tău? Ai avut mai mult timp pentru voi?

Mai mult timp, nu, dar am construit împreună, cot la cot, o campanie umanitară care ne-a arătat o latură nouă, neașteptată a relației noastre. Suntem mândri de asta. Ne potrivim și în acest plan. Au fost 6 luni de muncă dificilă, am construit de la 0 și fără să fim pregătiți pentru o campanie națională de această anvergură, am fost împreună în convoaiele umanitare, am muncit umăr lângă umăr să strângem fonduri, să convingem, să ajutăm, dar a meritat pe deplin. Campania Prețuieste Viața a adunat ajutoare de peste 1 milion de euro, distribuite în toate județele țării și în aproximativ 40 de spitale.

Ți-ai găsit liniștea și fericirea sufletească alături de Adrian? Cum vă completați?

Da, și ne potrivim, credem noi, în multe privințe. Ne leagă principii de viață, pasiuni, sensibilitatea noastră, dorințele pentru viitor.

Ai făcut vreodată primul pas într-o relație? Ți s-a întâmplat să fii refuzată?

Nu cred, nu mai știu, sincer, dar nu-mi vine în minte o astfel de situație. Și nu. 🙂

Faci vreodată excese? De orice fel!

Nu prea. Sunt omul echilibrului. Poate doar când e vorba de muncă. Am luni de zile de când nu dorm mai mult de 4-5 ore pe noapte…

Ai vreun regret cu privire la ceva anume din viața ta de până acum?

Nu. Fiecare eșec aparent a fost, de fapt, o lecție de viață, din care am învățat să evoluez.

Ce te împlinește cel mai tare în momentul de față?

Copilul meu, iubirea mea, sănătatea și dragostea celor dragi și a oamenilor din jur, în general. Simt o mulțumire să trăiesc printre oameni care au o stare de bine. Să simt pacea și armonia. Echilibrul.

Îți mai amintești care a fost primul tău job și ce ai făcut cu primul salariu?

Sigur. TVR Iași, reporter, plătit cu jumătate de normă. Mi-am luat o sticlă de suc și am pus banii deoparte să mă pot duce zilnic de la căminul studențesc la televiziune cu taxi-ul, ca să pot merge pe tocuri. Muream de foame, dar nu oricum, eram elegantă. Și să știți că a contat. Așa am cunoscut prima dragoste. Ne-am întâlnit undeva la poarta televiziunii, eram într-o rochie simplă și cu tocurile la care nu renunțam în nicio zi. Mă simțeam eu mai feminină așa. Nimic nu e întâmplător, nu-i așa? Acum zâmbesc amintindu-mi, dar a fost o perioadă frumoasă și… haioasă din viață. De neuitat!

Publicat: 20 Oct. 2020, 21:10 Vedete
Pe aceeași temă