Andreea Mantea a slăbit 10 kilograme sfidând orice dietă: ”Dimineața pot să mănânc orice, chiar și slănină cu ceapă!”

Publicat: 29 mart. 2022, 19:43 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Andreea Mantea a slăbit 10 kilograme în câteva săptămâni, asta pentru că își dorește să aibă o siluetă impecabilă la noul show matrimonial pe care-l prezintă la Kanal D, “Casa Iubirii”, emisiune ce va începe luni, 4 aprilie, la ora 10:00!

Reporterii CIAO.RO au fost în platoul “Casa Iubirii”, dar și în culise, și au stat de vorbă cu prezentatoarea Andreea Mantea. Vedeta Kanal D ne-a dezvăluit atât cum a reușit slăbească 10 kilograme, dar și secrete din culisele emisiunii. Mai mult, ne-a povestit și ce face micuțul David în regie, alături de colegii ei.

Andreea Mantea a slăbit 10 kilograme pentru noua emisiune „Casa Iubirii”: „Păi ce… crezi am dormit?”

CIAO.RO: Andreea, te-am găsit chiar în platoul noului show pe care-l prezinți la Kanal D – “Casa Iubirii”. Emoții?

Andreea Mantea: Sunt foarte emoționată de fiecare dată când urmează ceva important în viața mea. Se strâng toate de peste tot (râde – n.r.) Și acum am senzația orice amănunt mi se pare ceva extrem de mare și, cumva, tind exagerez absolut tot acum. E ca o fată care are emoții când se rită și e stresată ba cu rochia, ba cu pantofii, alt exemplu nu găsesc ți dau mai bun… Ca o mireasă stresată, cam așa sunt eu. Fac o dramă din orice. Acum, în mintea mea… “aoleu, n-am slăbit suficient”, “aoleu, dacă nu o mi stea bine”, dacă, dacă, dacă, dacă

CIAO.RO: Se pare că ai slăbit totuși câteva kilograme bune…

Andreea Mantea: Păi ce… crezi am dormit? În toată perioadă asta de când am zis din cele 14-16 kilograme nu mai știu exact câte au fost, am dat vreo 10, 9 pe acolo. Sunt dimineți și diminețicând cântăresc și e diferență mare… cred e reținere de apă, nu știu ce e. Dar nu grăbesc, sunt pe drumul cel bun și e bine. Nu țin dietă, ci pur și simplu încerc mănânc sănătos. Dimineața avem voie mâncam orice… chiar și slănină cu ceapă, da. (râde – n.r.), apoi salate, grătar, mănânc cât mai sănătos.

CIAO.RO: Cum ai primit vestea că vei prezenta noua emisiune “Casa Iubirii” ce va începe la 4 aprilie, la Kanal D. Te-a luat prin surprindere?

Andreea Mantea despre „Casa Iubirii”: „Cumva asta e emisiunea mea… și așteptam”. De ce a renunțat la „Puterea Dragostei”

Andreea Mantea: Normal am fost încântată, dar cumva era ceva la care așteptam (râde n.r.). Din Turcia am plecat pentru , atenție, nu pentru nu-mi plăcea emisiunea sau pentru nu știu ce se întâmpla, ci pentru fiul meu trebuia meargă la școală. Punct. Înțelegi? Am avut această situație în viața mea. Dacă eram singură, îți dai seama rămâneam, n-aveam nicio problemă. Însă fiind David e în viața mea și trebuia meargă la școală… nu zic nu-mi plăcea cum era școala acolo, dar am vrut facă în limba română. E foarte important se dezvolte și pe partea asta, e foarte important, nu uităm de asta.. n- vrea fie vreun agramat sau mai știu eu ce Doamne iartă.

Cumva asta e emisiunea mea… și așteptam. Normal m-am bucurat foarte tare, dar era ceva… nu știu cum spun… știam așa va fi. Eram conștientă.

CIAO.RO: Kanal D a făcut o investiție mare pentru “Casa Iubirii”, este un adevărat hub pe o suprafață de 1000 metri pătrați…

Ce spune Andreea Mantea despre concurenții de la „Casa Iubirii”?

Andreea Mantea: Sunt foarte conștientă de absolut tot ceea ce se întâmplă legat de această emisiune. Cei care ne privesc ar trebui fie conștienți înțeleagă încet, încet ce înseamnă această emisiune. Nu se compară cu niciun platou de televiziune din România, până în acest moment, nu există o construcție pe 1000 metri pătrați care fie de sine stătătoare un platou de televiziune. Nu există. Mai mult, tot echipamentul, toate camerele, nu intru în detalii…. și hai ne uităm la ce fel arată. Mai mult, văd niște concurenți care sunt foarte, foarte, foarte ok, foarte ok. Spun asta pentru am observat telespectatorii au cumva niște așteptări.

CIAO.RO: Proiectul “Casa Iubirii” e diferit de emisiunea pe care o filmai în Turcia, “Puterea Dragostei”…

Andreea Mantea: Diferit, nediferit…. vor vedea telespectatorii cei care fac diferența sunt concurenții. Ei au venit pregătiți, dornici se îndrăgostească.

Avem două fete care n-au iubit niciodată, n-au fost îndrăgostite niciodată și au zis “vrem și noi ne îndrăgostim”. “Am auzit multe persoane s-au îndrăgostit la o emisiune de genul acesta și vrem neapărat ne îndrăgostim, vrem simțim acel fior al iubirii. Pentru noi am încercat până în acest moment și nu am reușit”. Vor simtă fiorul iubirii pentru prima dată. Mai sunt și alții care și-au pierdut încrederea în iubire și speră ei o regăsească aici.

„Sunt cel mai bun om care aibă grijă de sufletul lor”

Fiind atât de multe camere și fiind supravegheați non stop, țin presiuni multe pe umerii lor. Cumva ei își depășesc și limitele. Ei se cunosc pe ei înșiși. Pe lângă faptul se îndrăgostesc, pe lângă faptul o aibă o experiență frumoasă, distracție, au și această autocunoaștere. Ei acum vor vedea cât de bine pot rezista în fața unei presiuni, cât de bine sau cât de mult se pot descurca, nu știu, în fața unei situații nemaîntâlnite până în acel moment și încet, încet vor realiza… “măi, stai puțin, mie nu-mi place fiu așa”… dacă vor avea anumite ieșiri.

Ei se vor cunoaște foarte mult pe ei în acest proiect. Mi se pare incredibil. Și nu încurajăm absolut nimic din ceea ce înseamnă negativitatea, și încercăm le fim alături, îi susținem, îi ajutăm depășească orice moment, orice frică, absolut orice. Suntem aici lângă ei, iar eu sunt cel mai bun om care aibă grijă de sufletul lor, de sentimentele lor, de tot ce se întâmplă. Îi simt când nu sunt pregătiți facă față unor teste. Sunt momente și momente în viața unui om, iar eu sunt observator. Văd dacă e pregătit treacă testul sau nu.

Andreea Mantea își lasă fiul în regie, să facă teme, după școală: „Face observații, unde credeți?… la mine în cască”

CIAO.RO: Ai o cabină foarte mare, ți-ai amenajat-o?

Andreea Mantea: Cabina nu e gata, încă n-am avut timp. Acolo se vor găsi de toate. Am și un intrând, și o cameră mare. Aia chiar gândeam fie camera mea, chiar vorbesc serios pentru deja David vine foarte des aici, ba se duce și în regie și face observații, unde credeți?… la mine în cască. “Mama, vezi fata respectivă a pupat un singur băiat. Ce înseamnă asta, mama? Îl place doar pe el”.

Trebuia și facă temele și zice “m-am întors, am fost distrat de televizor, fetele astea sunt atât de frumoase”. Da, David petrece timp aici, cu mine, la filmări. După școală, mai are after, kickboxing, înot, iar după aceste ore este adus aici. Ajunge seara și se apucă și face teme. Și plecăm împreună acasă. Și, ca nu stea se uite la fete sau la băieți, face temele. Vreau -i creez și lui un mediu aici.

Am deja 2 canapeluțe, gândesc extind. O mi fac ceva foarte drăguț am mult loc. Am în minte mai multe nebunii, și așa voiam eu schimb eu la mine acasă, anul ăsta, câte ceva. Așa fac aici. A doua casă a mea aici va fi.

„Casa Iubirii”, emisiune prezentată de Andreea Mantea, începe la 4 aprilie, la Kanal D

În doar 3 luni, Kanal D a reușit  ridice un adevărat hub în Capitală pentru emisiunea “Casa Iubirii”, prezentată de Andreea Mantea. Construcţia este unică în România și a fost realizată special pentru această emisiune. Asigurând facilităţile pentru filmarea la cele mai înalte standarde tehnologice ale unei producţii complexe. Eforturi uriașe și multă muncă pentru ca telespectatorii să aibă parte de un show total, iar concurenţii să se simtă în largul lor pe tot parcursul filmărilor emisiunii.

Construcţia în care se filmează show-ul se întinde pe o suprafaţă de 1000 de metri pătraţi. ”Casa iubirii” este dotată cu o piscină interioară încălzită, cu livinguri foarte spaţioase – spaţii de relaxare, interacţiune şi entertainment, şi două grădini interioare. Casa este înconjurată de un tunel neluminat, unde sunt plasate echipele de filmare.

Concurenţii sunt filmaţi din acest tunel invizibil pentru ei, prin 350 de metri pătraţi de geam dicroic. Care nu permite celor din casă să observe camerele sau pe cameramani. Nu mai puţin de 45 de camere de filmare – un mix alcătuit din camere robotice, vizibile concurenţilor, dar şi camere care nu sunt vizibile din platou, pentru a nu distrage atenţia concurenţilor – vor filma toate întâmplările cotidiene din viaţa celor aflaţi în Casa iubirii.

O echipă de aproximativ 100 de specialisti (cameramani, asistenţi de producţie, scenarist, regizor, make-up artişti etc) sunt implicaţi în realizarea acestei producţii impresionante.

Andreea Mantea spune că îi va urmări pe concurenţi cu maximă atenţie, pentru ca aceştia să respecte regulamentul strict al emisiunii. Câştigătorii vor primi 10.000 de Euro de caciulă

Cel mai aşteptat reality show al momentului, „Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, va începe luni, 4 aprilie, la ora 10:00. Emisiunea, o călătorie impresionantă pentru găsirea sufletului pereche, va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:00 şi de la 17:00. Dar şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 17:00 şi de la 19:00.

14 concurenţi, 7 fete şi 7 baieti, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului. Ghidându-i cu empatie, pe drumul sinuos al descoperirii de sine şi a celuilalt. La capătul acestei experienţe cu totul speciale vor exista doi câştigători, o fată şi un băiat. Fiecare dintre aceştia intrând în posesia premiului de 10.000 de Euro. În fiecare săptămână a difuzării show-ului, în Galele ce se vor desfăşura în fiecare duminică, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita săptămânii, care va avea parte atât de recunoaşterea publicului, cât şi de un premiu de 5 000 de lei.

Andreea Mantea i-a cunoscut deja pe toti concurenţii şi este impresionată de dorinţa lor de a-şi găsi perechea potrivită. Dar şi de modul în care aceştia au reacţionat când au văzut Casa iubirii. Îndrăgita vedetă spune că îi va urmări pe concurenţi cu maximă atenţie, pentru ca aceştia să respecte regulamentul strict al emisiunii.

 

Publicat: 29 mart. 2022, 19:43 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă