Andreea Balan, mesaj socant pe social media: „Gata dragilor, ma las de muzica”

Publicat: 17 Jun. 2019, 14:46 Vedete

Artista si-a luat prin surprindere fanii atunci cand a facut un anunt putin spus socant pe social media.

Andreea Balan, mesaj socant pe social media. Andreea este mamica a doua fetite superbe, Ella si Clara si de cand au aparut cele doua minuni in viata ei, artista a inceput sa cocheteze cu bucataria.

Chiar ea a recunoscut de multe ori ca nu stie ca gateasca, fiindca de mica a umblat numai prin turnee si n-a avut timp sa invete. Insa de cand este mamica, lucrurile s-au schimbat.

Andreea Balan, mesaj socant pe social media

Astfel ca artista, datorita sotului sau, George Burcea, a invatat sa prepara anumite preparate, stand mult mai mult in bucatarie fata de pana acum. Chiar ar avea ceva talent, dupa spusele ei.

„Gata dragilor, mă las de muzică și mă apuc de bucătăreală! Am primit prea multe mesaje frumoase de încurajare și cred că asta mi-e menirea în viață? Îmi deschid și cozocanarie?” a spus Andreea cu mandrie.

„Nu mai pot sa fac copii, am ramas cu sechele”

Din pacate, dupa complicatiile avute la cea de-a doua nastere a Clarei, Andreea nu mai poate sa faca copii cu toate ca si-ar fi dorit un baiatel, indeosebi sotul ei, George.

„Eu nu mai pot să fac copii, şi m-a deranjat că au existat voci care au spus că acest lucru nu este atât de grav. Şi, ştiindu-mă în această ipostază, m-a durut foarte tare. Eu am rămas cu nişte sechele şi am trecut cu greu peste. Mai voiam un copil. De ce nu? George, de exemplu, îşi mai dorea un băiat. Şi m-a durut că au fost oameni care au spus că această piedică nu este ceva grav” a spus Andreea Balan pentru Agrntia VIP.

Fiica Andreei Balan, probleme de sanatate! Micuta Clara a ajuns de urgenta la medic VIDEO

Publicat: 17 Jun. 2019, 14:46 Vedete
Pe aceeași temă