Andreea Balan a facut dezvaluiri incredibile despre casatoria cu George Burcea

Publicat: 27 Jun. 2019, 10:41 Vedete

Nunta celor doi va avea loc in septembrie si a luat prin surprindere pe toata lumea.

Andreea Balan a facut dezvaluiri incredibile despre casatoria cu George Burcea. Chiar daca cei doi s-au casatorit in America, in Los Angeles, pe o plaja intr-o atmosfera ca-n filme, actul de casatorie nu este valabil.

De aceea, vor sa faca totul legal iar in septembrie vor face nunta in Romania asa cum se cuvine, cu totii membrii familiei si toti prietenii alaturi.

Andreea Balan a facut dezvaluiri incredibile despre casatoria cu George Burcea

Ce a facut George Burcea inainte ca Andreea Balan sa ajunga la spital!

„Noi ne-am căsătorit în Los Angeles, nu în Vegas. Noi ne-am dus pe plajă și ne-a citit ceva un pastor. Am zis că facem acolo frumos ca în filme și când vom reveni în țară vom face. Ne-am gândit așa că dacă tot facem botezul Clăriței, facem și nunta.

Va fi pe 15 septembrie. Căsătoria nu a fost nulă, noi din momentul acela ne-am considerat soț și soție. Pe noi ne-au certat prietenii că nu i-am chemat și n-am făcut în România. La nuntă vor fi două torturi și eu voi purta trei rochii.

Ideea este că eu am trecut acum câteva luni printr-o perioadă tristă și unul dintre motivele pentru care voiam să facem nunta anul acesta. Am avut un șoc emoțional și mi-am dat seama că dacă nu suntem căsătoriți, George nu avea puterea să mă deconecteze de la apartate dacă se întâmpla ceva” a spus Andreea Balan, conform spynews.ro.

Publicat: 27 Jun. 2019, 10:41 Vedete
Pe aceeași temă