Anchetatorii au gasit urme de sange pe hainele din casa lui Dinca. Au fost ridicati saci plini cu haine

Publicat: 10 Aug. 2019, 12:14 Life

Scene de groaza in 'casa ororilor' din Caracal, dupa ce anchetatorii au gasit urme de sange.

Anchetatorii au gasit urme de sange. In cursul zilei de azi s-au reluat cautarile in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal.

Politistii vor sparge gropile de ciment in decursul zilei de azi, care ar putea fi vitale pentru finalizarea anchetei. Pana acum, din locuinta acestuia au fost ridicati saci intregi cu lucruri aruncate printre gunoaie.

Anchetatorii au gasit urme de sange

Anchetatorii au gasit urme de sange

Anchetatorii au gasit urme de sange pe o pereche de pantaloni, pe un training dar si pe o pereche de pijamale, urme care urmeaza sa fie analizate pentru a stabili daca sangele gasit este uman.

Se pare ca mandatul in baza caruia s-au facut perchezitiile pana acum expira in aceasta zi, spre bucuria lui Dinca, insa DIICOT a solicitat un nou mandat.

Gheorghe Dincă, dovada nesimțirii supreme. I-a ironizat pe anchetatori în timpul verificarilor din casa sa

Gheorghe Dică i-a ironizat pe anchetatori la verificări, spunându-le că-i pare bine că îi fac curat în casă, din moment ce oricum intenționează să o vândă.

Anchetatorii au revenit, sâmbătă dimineață, la „casa groazei” din Caracal, pentru a continua căutarea de noi probe.

De asemenea, la Poliția Caracal continuă audierile martorilor.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, spunea, vineri, la Caracal, că Gheorghe Dică i-a ironizat pe anchetatori la verificări, spunându-le că-i pare bine că îi fac curat în casă, din moment ce oricum intenționează să o vândă.

„A zis . Şi casa, zice, îţi intru peste ea, şi atunci s-a cam intristat. Eu am înţeles ceva din asta!”, spunea apărătorul.

Publicat: 10 Aug. 2019, 12:14 Life
Pe aceeași temă