Anca Turcasiu, agresata sexual? Vedeta a povestit ce a patit: ‘L-am sunat pe tata sa ma ia’

Publicat: 26 Apr. 2019, 19:12 Vedete

Are aproape 50 de ani. Este una dintre cele mai indragite actrite de la noi. Dar a trait o drama care inca o urmareste, si in zilele prezente.

Anca Turcasiu a fost agresata sexual, in urma cu cativa ani. Fara sa dea nume, actrita a marturisit ce a patiti. Era prin anii ’90, cand era tanara si superba, cu o frumusete aparte pentru vremurile respective. Si, cum era actrita, primea multe propuneri.

Anca Turcasiu a fost la un pas sa fie agresata sexual. Aceasta a fost ademenita intr-o casa cu promisiunea unui proiect nou. Tanara, naiva si increzatoare, s-a dus. Acolo, discutia a deraiat si a prins o conotatie sexuala. Anca Turcasiu l-a sunat pe tatal ei sa o ia si a evitat agresiunea sexuala grava.

Anca Turcasiu, agresata sexual?

„Da cine își mai aduce aminte… din 1990? Eram studentă atunci, aveam o relație stabilă cu un băiat cu care am fost patru ani, deci nu eram genul care să aibă multe relații. Curte mi s-a făcut tot timpul, uneori au fost și situații mai neplăcute. Anca Turcasiu se mentine in forma si la 47 de ani! A renuntat la un aliment ca sa il consume pe altul. Sa fie asta secretul ei?

Eram invitată în diverse case cu pretextul de a discuta proiecte, se insista apoi către altceva și fugeam. O dată l-am sunat și pe tata să vină să mă salveze. Asta e tinerețea, ce vrei? Dar merg cu fruntea sus știind că nu am făcut în viața mea un compromis. Mai bine în ritmul meu, decât să ajung vârf pentru că am avut o relație cu cineva care poate mi-ar fi oferit o șansă profesională. 

Lucrul acesta mă sperie foarte tare, mă deranjează și fug elegant de bărbații care încearcă să mă curteze, simt imediat un flirt… Fug, mă eschivez, ajung acasă și îi povestesc soțului meu. Și ne amuzăm amândoi. Hai să zic că e plăcut să te admire lumea, să te aprecieze, dar până la a mă curta sau a pune mâna pe mine…. Mi se pare prea mult, mai ales la vârsta mea”, a declarat Anca Turcasiu pentru VIVA! Dietă Anca Ţurcaşiu. Ce truc are pentru a fi slabă

Publicat: 26 Apr. 2019, 19:12 Vedete
Pe aceeași temă