EXCLUSIV| Anca Serea, însărcinată pentru a 7-a oară!? Imagini-bombă care o dau de gol pe mămica-eroină din showbiz

Publicat: 10 May. 2021, 12:22 Vedete

Anca Serea are 6 copii, însă de-a lungul timpului vedeta a dezvăluit că nu vrea să se oprească aici. Frumoasa brunetă a mărturisit în urmă cu ceva timp că şi-ar dori încă unul pentru a fi precum „Albă ca Zăpada”, cu cei 7 pitici. Dorinţa brunetei ar putea să se îndeplinească, iar dovadă stau imaginile pe care aceasta le-a publicat pe reţelele de socializare.

Deşi viaţa cu 6 copii cu siguranţă nu este deloc uşoară, Anca Serea are în plan să îşi mărească familia. La un moment dat celebra brunetă a vorbit chiar şi despre adopţie, lucru care o bucura enorm atât pe ea, cât şi pe ceilalţi membrii ai familiei.

Soţia lui Adi Sînă a demonstrat că se poate ocupa şi de cariera sa, dar şi de creşterea micuţilor. Anca Serea este fără doar şi poate una dintre cele mai apreciate persoane publice din România, iar cominutatea sa din mediul online se măreşte pe zi ce trece. Cu toate acestea, vedeta este pregătită pentru un nou membru în familia sa.

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce.

Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum’, a mărturisit Anca Serea în urmă cu ceva timp, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cum a fost cucerită Anca Serea. La ce „truc” a apelat Adi Sînă

Anca Serea a mărturisit într-un interviu cum a fost cucerită de partenerul ei de viață, artistul Adi Sînă. S-a lăsat greu, ce-i drept, dar într-un final cântărețul a reușit să-i ajungă la inimă. Luată la întrebări de Maria Gyorfi Tal, fiica Danielei Gyorfi, Anca Serea a mărturisit ce comportament a avut la început tânărul care urma să-i fie partener de viață. Adi Sînă a insistat să primească numărul de telefon al brunetei, până când aceasta l-a scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke. Apoi, artistul i-a cântat o melodie.

”Să știi că așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu I l-am dat. Și a insistat toată noaptea până I l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață”, a povestit Anca Serea la emisiunea lui Măruță, arată Cancan.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 10 May. 2021, 12:22 Vedete
Pe aceeași temă