Anamaria Prodan, momente cumplite după ce fiica ei s-a accidentat: „Am rămas fără aer!”

Publicat: 23 Feb. 2020, 13:34 Vedete

Anamaria Prodan a trecut prin clipe de groază, după ce fiica ei s-a accidentat în timpul unui meci. Impresara a trăit acele momente de panică din fața televizorului.

Sarah a debutat la finalul anului trecut în baschetul de la colegiu din America, după ce a semnat cu cea mai importantă Universitate din Mississippi.

Din nefericire, Sarah a fost nevoită să facă o pauză lungă după ce a suferit un accident cumplit în timpul jocului. Anamaria Prodan a dezvăluit ce a simțit în acele momente.

„Am rămas fără aer! Simţeam că se prăbuşeşte cerul! Mă uitam la televizor şi eram atât de fericită pentru Sarah, juca perfect, intrase perfect în meci, ne bucuram la fiecare coş pe care îl dădea şi cred că exact în momentul ăla am simţit că ceva s-a rupt în mine. Cred că o parte din mine a ştiut că s-a întâmplat ceva foarte rău!”, a mărturisit Anamaria prodan, potrivit Libertatea.

A fost foarte greu pentru impresară să-și vadă fiica în timp ce suferea, mai ales că se afla pe alt continent și nu avea cum să o ajute.

„În secunda în care am văzut că nu se ridică şi tipa atât de tare a fost cumplit!”, a mai spus vedeta.

Anamaria Prodan, adevărul despre divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează un cuplu de peste 10 ani, dar puțini știu că povestea lor de dragoste a început, de fapt, cu mulți ani în urmă, pe când el avea 18 ani, iar ea 21. Viața i-a despărțit, iar între timp ambii și-au format familii.

Anamaria s-a căsătorit cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, căruia i-a dăruit doi copii – pe Rebecca și pe Sarah -, iar Laurențiu s-a însurat cu Mariana Pfeiffer, pe când avea doar 19 ani, și a devenit tatăl unui băiat, Luca. După ani de zile, cei doi s-au reîntâlnit și s-a reaprins flacăra iubirii.

”Mă vezi în toate fotografiile și mă vezi peste tot așa, cum sunt eu acum (n.r. alături de Laurențiu Reghecampf ), și mai ales că mă știți că sunt atât de asumată. Și dacă doamne ferește s-ar întâmpla vreodată… Despre divorțul meu nu a știut nimeni, eu eram divorțată de 2 ani și locuiam cu soțul meu în casă și cu copiii mei”, a spus Anamaria Prodan.

Publicat: 23 Feb. 2020, 13:34 Vedete
Pe aceeași temă