Anamaria Prodan, depistată pozitiv cu noul coronavirus. Unde și cum s-a infectat impresara și ce simptome are

Publicat: 30 Nov. 2020, 09:12 Vedete

Sexy impresara Anamaria Prodan a contactat noul coronavirus, iar acum se află izolată acasă. Care este starea de sănătate a vedetei și de unde ar fi luat noul coronavirus.

Impresara Anamaria Prodan în vârstă de 47 de ani a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. La locuința din Snagov, vedeta a chemat ambulanța, astfel ajungând la Matei Balș pentru mai multe investigații. Aceasta avea febră și dureri de cap, iar în urma unui test a aflat că este purtătoare a virusului.

În urmă cu o săptămână, Anamaria Prodan a participat în urmă cu o săptămână la o ședință alături de cei de la conducerea clubului Hermannstadt – Sibiu, acolo unde mai mulți membri ai echipei au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Anamaria Prodan a realizat că s-ar putea să aibă coronavirus, după ce a avut dureri de cap și febră. Testul i-a ieșit pozitiv, arată Click!. De asemenea, medicii i-au făcut o radiografie la plămâni, după ce a chemat Salvarea și a fost dusă de urgență la ”Matei Balș”.

“Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la început. Iniţial, s-a simţit obosită, şi a preferat să stea în pat. A avut grijă să îi protejeze şi pe ai ei, chiar e precaută. Însă duminică dimineaţă totul s-a schimbat. Ana s-a simţit foarte rău şi a sunat la ambulanţă. Nu a vrut să mai stea, aşa că s-a prezentat de urgenţă la Matei Balş unde i s-au făcut radiografii la plămâni”, a declarat un apropiat al Anamariei Prodan pentru sursa citată.

Ce spune Anamaria Prodan despre perioada de izolare

„În izolare a fost 90 % perfect, având în vedere că toți copiii s-au strâns în Dubai, mai puțin Sarah, care nu a mai apucat să ajungă pentru că se închiseseră granițele. Nu am mai putut sub nici o formă s-o aduc. A fost un moment unic pentru că trei luni de zile am stat zi de zi toți, ne-am redescoperit și ne-am adus de fiecare moment frumos al vieții noastre”, a mai dezvăluit impresara.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 30 Nov. 2020, 09:12 Vedete
Pe aceeași temă