Anamaria Prodan a dezvăluit cel mai mare secret al ei: ”Toate femeile ar trebui să înțeleagă…”

Publicat: 24 Aug. 2020, 09:26 Vedete

De când a renunțat la freza care a consacrat-o și pe care a purtat-o câțiva ani buni, Anamaria Prodan a început să jongleze cu tot felul de coafuri și culori de păr. Impresara a apelat la ajutorul perucilor și al extensiilor de păr de teamă să nu-și distrugă podoaba capilară. Mai mult decât atât, frumoasa blondină face eforturi mari și tratamente costisitoare pentru a-și păstra parul sănătos.

Anamaria Prodan și-a dorit să aibă un păr lung și sănătos, iar pentru acest lucru soția lui Laurențiu Reghecampf a fost nevoită să apeleze la tratamente de mii de euro pentru regenerarea podoabei capilare, iar acum la sfatul medicilor, dar și al hair stiliștilor, nu se mai atinge de părul ei.

„În momentul de față, părul meu natural este puțin peste umeri, numai că mie, călătorind atât de mult, îmi este ușor să am extensii, peruci, de diferite culori, să mi le schimb mereu. Eu sunt un fel de cameleon, iar cei din echipa mea de hair stiliști și make-up îmi fac și machiaje ciudate, cum doresc eu, și alte culori de păr. Îmi fac absolut toate perucile și extensiile cum le vreau, colorate, lungi sau mai scurte”, a povestit Anamaria Prodan pentru libertatea.ro

Câți bani scoate din buzunar Anamaria Prodan pentru tratamente

Timp de trei ani, impresara, la un interval de șase luni, merge în Turcia pentru a face un tratament pentru păr, injecții în scalp, pentru care scoate din buzunar 4.000 de euro la fiecare ședință.

„Toate femeile ar trebui să înțeleagă și să nu-și mai distrugă părul. Să porți peruci este o soluție să nu-l distrugi. Dacă mi-aș colora și revopsi părul după placul meu, nu aș mai avea nimic, mi-aș arde și pielea capului. Faptul că port extensii și peruci nu înseamnă că nu am grijă de părul meu, ba chiar îi acord o mai mare atenție, pentru că părul nu respiră, deci e o întreagă muncă”, a mai povestit Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Publicat: 24 Aug. 2020, 09:26 Vedete
Pe aceeași temă