Anamaria Ionescu, despre căsnicia cu Tudor: ”Există certuri”

Publicat: 18 Jan. 2021, 13:12 Vedete

Anamaria Ionescu a făcut mărturisiri despre căsnicia cu soțul său. Frumoasa blondină recunoaște faptul că există neînțelegeri în cuplul lor și a dezvăluit și care sunt motivele pentru care apar discuții. 

Anamaria și Tudor Ionescu formează un cuplu extrem de apreciat de câțiva ani. Cei doi au împreună o minunăție de fetiță de care cuplul are extrem de multă grijă.

Invitați la emisiunea ”Acces Direct de Weekend”, Tudor de la Fly Project și soția lui au făcut mărturisiri din viața de cuplu. Cei doi au recunoscut faptul că mai există discuții între ei, iar cele mai multe pornesc de la copil.

„Există certuri din cauza copilului. Părintele permisiv sunt eu”, a spus Anamaria Ionescu, potrivit spynews.ro.

Totodată, Anamaria Ionescu a explicat cum a fost perioada de pandemie pentru ea și partenerul ei de viață.

”A fost o bucurie, pe de o parte, și pe de cealaltă parte, nu pot să spun că toată situația a fost roz, pentru că au fost și momente în care pur și simplu ne venea să ne scoatem ochii. Mă refer la tot parcursul anului. De Sărbători eram deja resemnați. Timp de 15 ani eram obișnuiți să ne vedem de luni până joi, pentru că în weekend-uri Tudor era mai tot timpul plecat”, a afirmat aceasta.

Câte kilograme a slăbit Tudor Ionescu în pandemie

Tudor Ionescu a avut întotdeauna o problemă cu greutatea sa. Acum artistul este bucuros că a putut să dea jos câteva kilograme în timpul pandemiei.

„În mai aveam 87 de kilograme, acum am 72-73. Cel mai gras am fost la 104 kilograme. Nu țin nicio dietă. Mănânc foarte puțin, cred că e vorba și de stresul de anul ăsta, mi s-a mai și micșorat stomacul. La studio nu mănânc că adorm. E un pic de disciplină. Nu am mai mâncat carne, nu mai mănânc seara, nu mănânc dulciuri, dar pâine mănânc. Beau apă plată”, a detaliat artistul, conform sursei citate anterior.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 18 Jan. 2021, 13:12 Vedete
Pe aceeași temă