„Am facut sex cu o colega de munca. I-am spus adevarul sotiei mele, dar asa am descoperit ceva SOCANT” – Itele incurcate ale unei infidelitati amare

Publicat: 04 Dec. 2018, 11:03 Life

Cand tentatia e prea mare, oamenii in general cedeaza. La fel s-a intamplat cu un barbat insurat, in varsta de 47 de ani.

„Am facut sex cu o colega de munca”, isi incepe vinovatul povestea. Cu toate ca stia ca aflarea acestui secret il va afecta, barbatul i-a spus sotiei sale. Din nefericire, vestea le-a destramat relatia si acum femeia si-a gasit un alt barbat.

„Poate că nu ar fi trebuit să-i spun soției mele că am făcut sex cu o colegă de muncă, cu vârsta jumătate cât a mea. Colega mea are 23, eu, 47 de ani. Suntem căsătoriți de 20 de ani. Soția mea are 45 și avem doi copii, de 11 și opt ani.

Am ieșit cu colega mea, vineri, după muncă. I-am spus despre problemele mele din mariaj și mi-a oferit sugestii cum pot să-mi fac relația să meargă din nou.

Este drăguță și înțeleaptă și cu capul pe umeri. Am ieșit și ne-am urcat în taxi. Ne-am sărutat, am coborât și am făcut amor nebun. M-am simțit bine, mai ales că nu am mai făcut sex cu soția mea de mult timp.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Dec. 2018, 11:03 Life
Pe aceeași temă