Alexandra Stan, despre violența domestică: ”Multe femei s-au aflat în izolare alături de un agresor”

Publicat: 03 Dec. 2020, 14:50 General

Alexandra Stan a trecut prin clipe de groază în urmă cu șapte ani, după ce a fost snopită în bătaie de impresarul său. Cu ocazia Zilei Internaţionale împotriva violenţei domestice, artista a făcut câteva declarații pe tema acestui subiect.

Alexandra Stan a povestit, cu ochii în lacrimi despre momentul îngrozitor în care Marcel Prodan a agresat-o fizic în urma unei discuţii aprinse care a început în maşină.

După această traumă, Alexandra Stan a declarat că militează pentru drepturile femeilor care trăiesc sau au trăit astfel de clipe de coșmar.

”Din păcate femeile se tem foarte mult să reclame agresorii. Noi am avut şi o campanie pe care am desfăşurat-o în timpul pandemiei, pentru că foarte multe femei s-au aflat în izolare alături de un agresor şi nu au avut posibilitatea să plece la muncă sau să evadeze oriunde. Situaţia a devenit din ce în ce mai gravă, din cauza regulilor de atunci, şi cred că a crescut numarul cazurilor de violenţă. Eu îmi doresc să se cunoască că există ordin de protecţie la noi în România, că legea apără aceste femei”, a spus ea, la Antena 1.

Cum a trecut Alexandra Stan peste agresiunile suferite în urmă cu 6 ani?

„Am făcut foarte multă terapie după și mi-am dat seama că fiecare om are motivele lui când ajunge în situații de genul acesta.

Adică am înțeles că și eu am avut, nu vină, dar partea mea de responsabilitate. Am ajuns atât de departe, în punctul în care el să mă jignească. Nu era prima oară, mă mai împinsese odată”, a început artista mărturisirile, potrivit Click!.

„A început să mă înjure și să dea în mine, să se ducă spre Valu, spre părinții mei, și să mă lase în câmp acolo, știți s-a rupt filmul.

Țin minte doar că eram ca un câine din ăla bătut și am încercat să fug. Cred că avea 80 la oră și am tras de volan, am încercat să trag frâna de mână. Am vrut să cobor din mașină pentru că eram deja plină de sânge.

Eram în dreapta și tot îmi dădea cu pumnul. A oprit el mașina, am coborât și am alergat pe mijlocul străzii” , a mai povestit artista.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 03 Dec. 2020, 14:50 General
Pe aceeași temă