Adolescentă de 13 ani din Galați, hărțuită cu peste 700 de mesaje de amenințare cu moartea sau cu violul! ”Știa tot ce se întâmplă în dormitorul fetelor”

Publicat: 09 Jan. 2020, 09:13 News

Situație cumplită la Galați. O fetiță de 13 ani primește sute de amenințări din partea unui bărbat! S-a făcut sesizare la poliție.

O situație groaznică, dar incredibilă are loc la Galați. O adolescentă în vârstă de 15 ani din comuna Schela este amenințată cu moartea și cu violul de către un bărbat. Fetița a primit pe telefon peste 700 de mesaje de amenințare. Familia micuței este disperată.

Polițiștii din Galați au deschis un dosar penal în acest caz. Familia fetei nici nu mai știe ce să facă, însă părinții bănuiesc că este vorba despre un vecin care ar avea 40 de ani, scrie Libertatea.

Totul a început cu data de 26 decembrie, când fetița a primit prin intermediul unei aplicații mesaje syb semnătură anonimă. Astfel că fetița nu știa cine trimite mesaje.

”Părinţii minorei au depus în data de 26 decembrie o plângere la postul de poliţie din localitatea de domiciliu, plângere în baza căreia s-a întocmit un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de ameninţare”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Familia fetei din Galați e disperată

Un principal suspect ar fi un bărbat de 40 de ani, vecin cu ei.

,,M-a anunţat fiica mea că nepoţica mea de 13 ani primeşte nişte mesaje de pe o aplicaţie, mesaje de ameninţare cu violul, cu moartea. Mesajele au continuat, până la ora actuală sunt peste 700 şi ceva de mesaje.

Am început şi eu să fac investigaţii. Mi-am dat seama că este cineva dintre vecini, pentru că ştia tot ce se întâmplă şi în afara casei, dar şi în casă, în dormitorul fetelor.

Am ajuns cu bănuielile la un vecin. Cel care a trimis mesajele s-a şi autoincriminat, el a scris: ”Ştiu că ai două telefoane şi un laptop cumpărat de mama ta de la fratele meu”. Episodul cu laptopul respectiv m-a făcut să ţintesc către acea persoană, pentru că am găsit în laptop multe imagini şi filme pornografice”, a declarat bunicul fetei, Nicolae Milea.

”Vede şi cum sunt îmbrăcate în pat, i-a şi scris asta, de aia am şi pus acum perdele. Stăm cu grijă, în teroare stăm, nu mai am curaj să las fata să plece singură. Va începe acum şcoala, o să stau după ea. Se poate oricând întâmpla ceva”, a spus mama fetei, Nicoleta Faraonescu.

Cum se apără principalul suspect în acest caz

Bărbatul bănuit că ar fi trimis sute de mesaje pe telefonul fetei de 13 ani susține că va da familia în judecată și că el nu poartă nicio vină.

”Am arătat şi telefonul la poliţie. Eu îi înţeleg că le e teamă, dar ce au cu mine? Nu eu sunt vinovat. Nici nu ştiu de aplicaţia asta. Mi-am luat şi avocat. Eu sunt bolnav, vai de mine, nu de astea fac eu”, a susţinut bărbatul.

Publicat: 09 Jan. 2020, 09:13 News
Pe aceeași temă