Adevărul despre relația dintre Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Juraţii de la MasterChef România, începuturi dificile

Publicat: 14 iun. 2024, 11:32 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Juraţii de la MasterChef România au făcut declaraţii uimitoare despre momentul în care s-au cunoscut. Cei trei au mărturisit că la început nu s-au înţeles atât de bine, dar pe parcurs relaţia lor s-a schimbat. Află în rândurile de mai jos ce i-au povestit Andreei Esca.

Cei mai iubiți chefi din România vor reveni în curând pe micile ecrane în noul sezon MasterChef România. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au vorbit despre întoarcerea la ProTV, într-un interviu exclusiv acordat Andreei Esca.

„Bine ați revenit acasă!”, le-a spus Andreea Esca celor trei chefi.

„Mulțumim! Chiar ne-a fost foarte, foarte dor de voi”, a fost răspunsul lor.

Adevărul despre relația dintre Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

În cadrul interviului, cei trei chefi au făcut dezvăluiri neştiute până acum de public: de la începuturile lor în televiziune, cum au ajuns să fie selectați pentru formatul MasterChef, dar și despre prietenia care acum îi leagă dincolo de proiectele profesionale.

Deşi în prezent formează o echipă armonioasă, puţini sunt cei care ştiu că relația dintre cei trei nu a fost întotdeauna aşa. Atunci când nu erau filmaţi, chefii au avut multe momente tensionate şi discuţii aprinse în primele sezoane ale emisiunii.

 „Ei doi se luptau pentru supremație”, a dezvăluit Florin Dumitrescu.

În timp însă lucrurile s-au schimbat, relația lor s-a sudat şi au reuşit să facă o ţară întreagă să îi îndrăgească.

Cât despre noul sezon MasterChef România, Sorin Bontea a ţinut să le transmită un mesaj viitorilor concurenţi.

„Nu cred că o să mai fim la fel de răi. Eu, cel puțin, văd diferit cumva. Au trecut anii peste noi, sunt mai înțelept, mai indulgent”, a spus şi Sorin Bontea.

Câți bani le-a promis PRO TV noilor juraţi de la MasterChef

Potrivit news18.ro, şefii de la ProTV ar fi plătit o sumă uriaşă pentru licența Survivor România, însă audienţele au fost depăşite constant de Antena 1 cu show-ul culinar Chefi la cuţite. La vremea respectivă juraţi erau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Astfel, după ce bucătarii şi-au anunţat plecarea, producătorii au început să negocieze cu aceştia reîntoarcerea. Suma pe care au fost dispuşi să o plătească nu este una deloc mică. La Antena 1, chefii ar fi încasat aproximativ 300.000 de euro pe an, iar ProTV a decis să le acorde aproape de două ori mai mulți bani pentru a accepta să fie jurați la MasterChef România.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 14 iun. 2024, 11:32 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×