Acuzatii noi la adresa lui Michael Jackson! Doi barbati au povestit cum au fost abuzati cand erau copii: „Imi atingea trupul”

Publicat: 01 Mar. 2019, 16:03 Vedete

James Safechuck a povestit ca pentru el abuzurile au inceput atunci cand vedeta l-a "invatat" ce inseamna in raport sexual. Avea doar 10 ani pe atunci.

Doi barbati au povestit cum au fost abuzati de Michael Jackson

„De fiecare data cand ma aflam cu el, cand ramaneam peste noapte la el, abuza de mine”, a povestit Wade Robson. „Imi atingea trupul”, a mai sustinut acesta. La varsta de 14 ani, cantaretul ar fi incercat sa il violeze.

„A fost una dintre ultimele experiente sexuale pe care le-am avut”, a mai povestit barbatul de 36 de ani. A marturisit toate acestea in cadrul emisiunii Victoriei Derbyshire, de la BBC. Mai mult decat atat, Michael Jackson l-ar fi facut sa creada ca ceea ce se intampla intre ei are legatura cu dragostea. „Daca intr-o zi se va descoperi ceea ce facem impreuna, tu si eu putem ajunge la inchisoare si vietile noastre vor fi distruse”, i-ar fi spus starul american.

Pe de alta parte, James Safechuck a povestit ca pentru el abuzurile au inceput atunci cand vedeta l-a „invatat” ce inseamna in raport sexual. Avea doar 10 ani pe atunci, si au urmat multe ore de chin, pentru ca episoadele de acest gen au continuat, fara ca nimeni sa ia masuri, noteaza agerpres.ro.

« Pagina anterioară

Publicat: 01 Mar. 2019, 16:03 Vedete
Pe aceeași temă