Acuzații grave după moartea lui Petrică Mîțu Stoian! Cine încearcă să-i fure averea

Publicat: 08 Dec. 2021, 11:27 Vedete

Familia lui Petrică Mîțu Stoian îl acuză pe impresarul Doru Gușman că i-ar fi controlat viața artistului, dar și averea! 

A trecut o lună de când regretatul interpret Petrică Mîțu Stoian a fost condus pe ultimul drum, după o moarte subită. El a fost îngropat lângă impresara lui, Maria Gușman, o femeie la care a ținut enorm și după care a suferit atunci când a murit.

Când suna la telefon, auzeam cum țipă la el”

Maria Tărchilă, sora artistului, a făcut acuzații grave în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV, la adresa lui Doru Gușman, care a fost de asemenea impresarul său.

I-a controlat viața, nu a avut o viață lui. Când era cu noi era descătușat, când era cu ei, era stresat. Cu Petrică eram în relații normale cu familia Gușman, nu. Nu ne primea în casă, ne întâlneam în benzinărie cu el. Nu aveam ce cauta la el acasă, era eliminată mai multă lume. Cum era eliminată și Niculina. Nu voia să fim în preajma lui. Nu era lăsat să vină la întâlnire, venea pe furiș. Când suna la telefon, auzeam cum țipă la el și îl întreabă ce caută să ne vadă. Petrică a fost un artist minunat. Dar nu știm ce a fost dincolo de asta. Au trăit pe spatele lui, a muncit el și au trăit toți pe spatele lui”, i-a spus Maria Tărchilă lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian îl bănuiește, de asemenea, pe Gușman, că ar vrea să pună mâna pe averea interpretului.

Domnul Gușman deține tot ceea ce are Petrică Mîțu Stoian”

Am vorbit cu domnul Gușman, am zis că îl lăsăm 40 de zile să se odihnească în liniște și apoi mai vorbim. Avem martori care vorbesc alte lucruri: că a fost forțat. Nu știu exact, dar verificăm. S-au mirat și avocații, au zis că este o speță dificilă.

Deocamdată, am deschis succesiunea și a rămas setată pentru ianuarie întâlnirea la doamna notar. Unii spun că nu va fi nimic, alții spun că e o avere. Noi nu urmărim averea nimănui, nici a lui Petrică, dacă va fi ceva, o să-i facem lui pomenile. Și casa, nu știu exact a cui este. Casa din Craiova nu era a lui Petrică. Și se pare că nici casa de la țară nu era a lui. Se pare că acea casă este pusă pe o firmă. Nu este nimic clar momentan. Acționara din firmă este familia la care Petrică a stat, noi nu am găsit acte care să dovedească cum a stat. Domnul Gușman deține tot ceea ce are Petrică Mîțu Stoian, se pare. Însă nu suntem siguri, așa că așteptăm să verifice notarul”, a mai spus sora artistului la Prima TV.

 

Publicat: 08 Dec. 2021, 11:27 Vedete
Pe aceeași temă