Actrita Mhairi Morrison a fost drogata si abuzata sexual de un faimos regizor

Publicat: 26 Mar. 2019, 12:54 Vedete

Vedeta a dezvaluit ca s-a trezit dezbracata langa barbat in patul sau, nestiind cum a ajuns acolo.

Actrita Mhairi Morrison spune ca este sigura ca a fost drogata iar apoi s-a profitat de ea, iar pentru asta se simte rusinata. Actrita a aparut in videoclipul piesei „Don’t Silence Me” ce-i apartine lui Sadie Jemmett, alaturi de alte vedete care sustin miscarea #MeToo.

Mhairi Morrison, nascuta in Banchory, Aberdeenshire, a spus pentru Daily Record: „Dintr-o data a inceput sa forteze prietenia noastra catre un nivel inconfortabil.

S-a impins in mine pana m-a lipit de perete si a incercat sa ma sarute. Eu il dadeam la o parte, spunandu-i ca nu vreau sa ma culc cu el, ci doar sa muncesc cu el. Pana atunci relatia noastra profesionala era minunata”.

Actrita Mhairi Morrison a fost drogata si abuzata sexual

Actrita Mhairi Morrison a fost drogata si abuzata sexual

Amintindu-si de atacul din Paris de pe vremea cand avea 24 de ani, Mhairi a spus: „M-am trezit in acel pat intr-o dimineata, dezbracata, stand langa el, care era tot dezbracat. Nu stiu cum am ajuns acolo.

Nu-mi amintesc nimic. Eram sigura ca am fost drogata iar apoi violata. Ma simteam atat de rusinata. Cum am putut fi atat de naiva? Aveam dureri atat de mari incat a trebuit sa iau calmante timp de trei zile pentru a putea sta in picioare” a mai spus aceasta, potrivit TheSun.

In videoclipul piesei „Don’t Silence Me” au mai aparut si alte victime ale abuzului sexual, precum Louise Godbold, Lili Bernard, Sarah Ann Masse, Chantal Cousineau si Tasha Dixon.

Publicat: 26 Mar. 2019, 12:54 Vedete
Pe aceeași temă