Actrița Jessica Simpson, viață de calvar din cauza abuzurilor sexuale: ”M-am omorât cu alcool și pastile”

Publicat: 27 Jan. 2020, 11:40 Vedete

Actriţa Jessica Simpsona dezvăluit că a fost abuzată de fiica unor prieteni de familie încă de vârsta de şase ani, iar această traumă a împrietenit-o cu anumite vicii.. „M-am omorât cu alcool şi pastile”, spune Jessica, care recunoaşte că în 2017 a gustat din ultimul pahar.

Blonda recunoaşte că cea mai grea parte a fost terapia, pentru că a făcut-o să se întâlnească cu toate lucrurile de care încerca să uite. “Mă gâdila pe spate, apoi continua cu alte gesturi. Am vrut să le spun părinţilor mei. Eram victimă, dar mă simţeam şi vinovată”, mărturiseşte ea.

Actrița a avut curajul să le vorbească părinţilor ei abia când avea 12 ani. Tată ei a privit în gol, dar mama a avut o replică. Ţi-am spus că se întâmpla ceva.”Nu am mai rămas niciodată în casa prietenilor părinţilor mei, dar nici nu am vorbit despre asta”, a mai povestit actriţa.

Ea a detaliat că a fost abuzată sexual de la vârsta de 6 ani, atunci când împărţea patul cu fiica unor prieteni de familie. Jessica Simpson spune în carte că a experimentat „lucruri foarte inconfortabile“. „Am vrut să le spun părinţilor. Eram victimă, dar, cumva, am nimerit prost“, a scris ea.

„Tata a continuat să privească drumul şi nu a spus nimic. Nu am mai rămas niciodată în casa prietenilor părinţilor mei, dar nici nu am vorbit despre ce le spusesem“, a mai povestit ea. Jessica Simpson, mamă a trei copii, a devenit cunoscută în anii 1990 ca star pop, înainte de a fi protagonista reality-show-ului MTV „Newlyweds: Nick And Jessica“, în care a apărut cu fostul ei soţ Nick Lachey. A jucat în peste 20 de filme artistice şi de televiziune.

Publicat: 27 Jan. 2020, 11:40 Vedete
Pe aceeași temă