Actrița Alyssa Milano, la un pas de moarte după ce a fost infectată cu noul coronavirus: ”Totul mă durea, nu puteam respira, aveam dureri de cap teribile”

06 08. 2020, 11:13

Alyssa Milano, o actriță în vârstă de 74 de ani, a fost la un pas de moarte, după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Vedeta a stat internată în spital și spunea că nu știe când se termină coșmarul.

Actrița Alyssa Milano, cea care a ajuns la inimile oamenilor, după ce a jucat în ”Melrose Place” sau ”Charmed – Vrăjitoarele magice”, spune că a fost la un pas de moarte, după ce a contactat virusul din China. Femeia a fost diagnosticată în data de 2 aprilie 2020 și, spune ea, nu s-a simțit niciodată atât de bolnavă. Își pierduse și mirosul și gustul, a avut febră, dureri de cap și voma. De asemenea, abia putea să respire.

Acum, actrița de la Hollyood nu mai suferă de noul coronavirus, însă după ce și-a făcut două teste, care au avut rezultat negativ, Alyssa a mărturisit că a mai avut probleme de sănătate, precum amețeli, dificultăți de respirație și probleme la stomac. După ce actrița și-a revenit, a mărturisit că va dona plasmă pentru cei bolnavi.

”Totul mă durea, nu puteam respira, aveam dureri de cap teribile, vărsături, febră. Am crezut că voi muri. Simțeam că un elefant stătea pe pieptul meu. Nu puteam să respir. Am slăbit 4 kilograme în două săptămâni. Durerile de cap au fost oribile„, este o parte din mesajul actriței de pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/CDhQ43NgP02/

Un om este declarat decedat la fiecare 15 secunde din cauza coronavirusului

Numărul deceselor de COVID-19 la nivel global a trecut miercuri de 700.000, potrivit worlometers, cu Statele Unite, Brazilia, India şi Mexic în fruntea acestui clasament. Aproape 5.900 de persoane mor în medie la fiecare 24 de ore de COVID-19, potrivit calculelor Reuters pe baza datelor din ultimele două săptămâni. Aceasta echivalează cu 247 de persoane pe oră sau o persoană la fiecare 15 secunde. Statele Unite şi America Latină sunt noile epicentre ale pandemiei. Iniţial, coronavirusul a ajuns mai lent în America Latină, unde trăiesc 640 de milioane de oameni, faţă de restul lumii. Dar oficialii s-au luptat de atunci să controleze răspândirea bolii din cauza sărăciei regiunii şi a oraşelor dens populate.