Actorul din ”Singur acasă” a rupt tăcerea! Adevărul despre abuzurile sexuale ale lui Michael Jackson

Publicat: 12 Feb. 2020, 12:19 Vedete

Mai multe persoane ar susține faptul că actorul din vestita serie ”Singur acasă”, Macaulay Culkin, ar fi fost abuzat chiar de către celebrul Michael Jackson.

Actorul a rupt tăcerea, într-un final, și a mărturisit dacă celebrul cântăreț s-ar fi atins de el! În documentarul ”Leaving Neverland”, s-ar accentua faptul că Michael Jackson ar fi abuzat persoane, printre care și pe actorul Macaulay Culkin, cunoscându-l încă de mic.

Starul TV în vârstă de 39 a mărturisit totul reporterilor: ”Încep cu începutul – este adevărul: El niciodată nu mi-a făcut nimic. Eu niciodată nu l-am văzut să facă cuiva ceva. Omul a murit. Chiar și-așa, nu o să zic nimic de genul, dar cred totuși că ar fi timpul potrivit să vorbesc. (…) Este inofensiv”, potrivit The Mirror.

Macaulay Culkin a confirmat relatia bizara cu Michael Jackson
Michael Jackson si Macaulay Culkin, 21 iunie 1991

Sora lui Michael Jackson l-a acuzat pe star de pedofilie

LaToya Jackson a vorbit despre „crimele impotriva unor copii inocenti” pe care fratele ei le-ar fi savarsit. Dupa ani de tacere, aceasta a decis sa vorbeasca. Sora lui Michael Jackson l-a acuzat pe star de pedofilie. Dupa ce a fost lansat documentarul HBO „Leaving Neverland”, in care exista acuzatii clare de abuz sexual ce ii sunt aduse starului, a inceput sa circule din nou un interviu cu La Toya Jackson. In prezent, aceasta are varsta de 62 de ani. Sora mai mare a artistului da pe fata multe detalii si isi acuza fratele mai mic de pedofilie.

„Si sa iei un alt baiat sa stai cu el cinci zile intr-o camera si sa nu parasesti acea camera. Cati dintre voi aveti 35 de ani? Cati ati lua copii mici si sa faceti acest lucru? Copii care au varste de 9, 10, 11 ani? Imi iubesc fratele, dar acest lucru este gresit. Nu vreau ca acesti copii sa fie raniti”, mai povesteste La Toya Jackson in interviu.

Publicat: 12 Feb. 2020, 12:19 Vedete
Pe aceeași temă