A violat o fetita de 9 ani, dar a fost eliberat in baza recursului compensatoriu

Publicat: 23 Aug. 2019, 08:34 Ciao.ro
A violat o fetita de 9 ani, dar a fost eliberat in baza recursului compensatoriu

Bărbatul reţinut pentru abuzarea sexuală a unui copil de 9 ani răpit din Focşani a fost cooperant cu anchetatorii, povestindu-le cu lux de amănunte cum a decurs întâlnirea cu micuţul şi ce i-a făcut acestuia, scrie Adevărul.

Eliberat dupa ce a violat o fetita. Bărbatul de 49 de ani care a răpit miercuri un băiețel din Grădina Publică din Focșani este recidivist, scrie și realitateadevrancea.net, care precizează că a fost eliberat în baza recursului compensatoriu în 2017.

El a fost condamnat în anul 2009 la 15 ani de închisoare, după ce a violat o feţiţă.

Barbatul este acuzat că a ademenit, ieri, un băiețel de 9 ani, l-a dus pe centura Focșaniului unde a încercat să întrețină raporturi sexuale cu micuțul, după cum a recunoscut la audieri.

Micuțul a ripostat, spunând că-l doare, după care agresorul a continuat, însă s-a oprit speriat de filtrele Poliției și a dus copilul înapoi în parc.

Eliberat dupa ce a violat o fetita

Suspectul este din comuna Buciumeni, județul Galați. El a fost reținut și va fi prezentat pentru arestare preventivă instanței vrâncene, conform Adevarul. 

Daniel Triţă, în vârstă de 49 de ani, originar din comuna gălăţeană Buciumeni, a fost dus la Tribunalul Focşani, cu propunerea de arestare preventivă, după ce, în cursul zilei de miercuri, a răpit un copil în vârstă de 9 ani, din centrul oraşului Focşani şi l-a abuzat sexual.

În anul 2014, odată cu schimbarea Codurilor Penal şi de Procedură Penală, a cerut aplicarea legii mai favorabile, iar în anul 2017 a fost eliberat condiţionat, în condiţiile în care ar fi trebuit să iasă din puşcărie în anul 2021.

Publicat: 23 Aug. 2019, 08:34 Ciao.ro
Pe aceeași temă