A folosit tranchilizante de animale pentru a viola adolescente! Un medic veterinar e acuzat de fapte socante

Publicat: 07 apr. 2019, 12:40 Autor: madalina m. Life

Veterinarul se numeste Todd Glover si are varsta de 36 de ani. Barbatul a folosit tranchilizantele de la cabinet pentru a viola cateva tinere.

Barbatul din Louisiana, in Statele Unite ale Americii, este acuzat de fapte foarte grave. El ar fi utilizat tranchilizante de animale pe doua adolescente. Veterinarul si-a ademenit victimele dupa ce a intrat intr-o conversatie cu acestea.

Le-a observat intr-un casino din orasul sau natal si le-a administrat tranchilizantele destinate animalelor, in special cailor. Pentru ca sedativele si-au facut efectul relativ repede, el le-a dus pe tinere intr-un alt loc si le-a violat in mod repetat. Cazul socant a atras atentia autoritatilor, care au deschis o ancheta.

Veterinarul de 36 de ani a negat toate acuzatiile care i-au fost aduse, dar dovezile ar demonstra contrariul. Imediat ce victimele sale si-au dat seama ce li s-a intamplat, au cerut de urgenta ajutorul politiei. Momentele infricosatoare s-ar fi petrecut pe data de 1 decembrie a anului trecut.

A folosit tranchilizante de animale pentru a viola adolescente

Din clipa in care au inteles ca au fost molestate, adolescentele au facut o plangere impotriva lui Todd Glover. Barbatul care a folosit tranchilizante de animale pe doua tinere femei ar putea petrece multi ani in spatele gratiilor, daca va fi gasit vinovat in instanta de judecata.

Victimele barbatului au povestit ca si-au dat seama ca au trecut prin ceva ingrozitor, abia dupa ce s-au trezit dintr-un somn foarte adanc. Erau in stare de inconstienta cand veterinarul le-a abuzat sexual. Din acest motiv, pentru ca nici nu stiau ce li se intampla, adolecentele nu si-au putut vedea agresorul foarte bine.

In acest caz au intervenit si autoritatile din alte state americane. Oamenii legii au perchezitionat cabinetul veterinarului pentru a gasi substantele cu care le-a drogat pe cele doua tinere. Todd Glover ar fi profitat de un moment de neatentie din partea acestora si le-a pus tranchilizantele de animale in bauturi. A folosit aceasta tehnica socanta desi mai erau alti oameni in jur. Cand substanta si-a facut efectul, le-a scos pe tinere din clubul in care le-a intalnit si s-a oferit sa le duca acasa.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 07 apr. 2019, 12:40 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă